maanantai 11. helmikuuta 2019

KUOLEMA ULKOISTETTU - LIBERAALIEN VALHEKUPLA ODOTTAA 1000 VUOTISTA VALTAKUNTAA

Mitä jää jäljelle kun uskonto putoaa pois ja jäljelle jää vain raaka materialismi? On aivan sama minkälaisesta yhteiskuntajärjestelmästä on kyse kun jokainen kahmii vain mitä ehtii saada kasaan ennen kuolemaansa. Kaiken huippuna tällaisen McDonalds yhteiskunnan päätepisteenä on markkinaehtoisesti tuotettu vanhuudenhoito. Saattohoito merkitsee morfiinipiikkien avulla "kivunpoisto" mielessä toteutettavaa aktiivista kuoleman nopeuttamista. Ja mistä tilasta sitten poistutaan. Kun ihminen astuu vanhainkotiin, ensimmäisenä tehtävänä on tehdä tällaisesta uudesta  asiakkaasta narkomaani. On helpompi hoitaa potilasmassaa kun nämä pysyvät rauhallisina. 

Pilleripöhnässä maanneiden vanhusten sukulaisia pyydetään lopulta allekirjoittamaan paperi, ettei elvytetä, mikäli potilas saa jonkun kohtauksen. Anti mennä vessanpöntöstä alas. Demokratia ja ihmisarvo on kovasti huudeltu aihe. Ihmisarvo on kuulemma joku vahvuus, jota kannattaa veidä länsimaista muuallekin. Irakissa, Syyriassa, Libyassa tai Afghanistanissa ihmisarvoa on viety pommein. Siellä on kuulemma niin kova tarve sellaiselle. Tuhansia miljardeja on satsattu puhtaasti länsimaisen ihmisoikeusmalin levittämiseen. Kuulemma minkäänalisia taka-ajatuksia ei ole ollut. Öljy tai geopoliittiset teemat eivät kuulemma näytelleet minkäänlaista osaa sotien lietsomisessa. Länsimainen nainen keskittyy uraansa ja pitää naiseutensa kurissa dildon avulla. Miehiä ei tarvita, kun suomalainen design dildo ja kirsikkana kakussa anustappi auttaa himojen tyydyttämisessä. 

Maailmalle on viety kovasti länsimaista ihmisarvoajattelua, jonka löytää juuri vanhusten huollosta vaikkapa Suomesta. 

Länsimainen rahanahne poliittinen koneisto pistää irakilaiset ja syyrialaiset ja muut riiston kohteeksi joutuneet miettimään ja katsomaan kuolemaa päivittäin. Itse länsimaissa koko aihe halutaan vaieta. Täällä on siivottu jopa kuolemakin ihmsten elämästä jonnekin taka-alalle. Eikö propaganda ala jo riittää? Ei tarvita mitään Venäjän trolleja. Pinnallinen kulutuskulttuuri on kaadettavissa pienellä tuuppauksella.

On sanottu, että ihmisen erottaa eläimestä siitä, että ihminen tajuaa oman kuolevaisuutensa. Kun tällainen taju on turrutettu pois, on kaikenlainen seksuaalinen perversio ja muu alkanut rehottaa. Uskoisin, että eläimetkin tajuavat omaa kuolevaisuuttaan enemmän kuin aivopestyt länsimaiset.

Kun kaksi materialistista yhteiskuntajärjestelmää - Neuvostoliiton kommunismi ja USA:n johtama kapitalismi - kilpailivat keskenään voittajaksi selvisi se kumpi tuotti enemmän materiaalista hyvää tai sitten materiaalista pahaa eli aseita.

Tällainen kaksinapaisuus on pois. Yksinapaisuuden keksivät sitten kylmän sodan jälkeen amerikkalaiset. Heille koko maailma on pitkälti pyörinyt oman navan ympärillä.

Aikamme perustuu ajatukselle, että pitää nauttia voiman tunteesta. Ihminen haluaa kokea olevansa jotenkin relevantti. Tuomas Enbuske on ristiriitainen hahmo. Hän tölvii menneen sukupolven merkkimiehiä ja osoittaa näitä höperöiksi. On toki traagista kun 87 vuotias menettää ajan ja paikan tajun ja alkaa masturboida 16 vuotiaiden poikien alastomat kehot edessään saunassa. Hänelle on viimeisten 20 vuoden aikana opetettu, että homous on ok. Tämä ei kai ollut sellainen twitter päivitys, jonka Enbuske nosti esiin. Höperöstä sen sijaan täytyi olla kyse. Varmaan kyseinen saunassa mastusboinut elää päivä kerrallaan kikkelin nautintoja hamuten. 

Muistan Enbusken varhaisia ohjelmia televisiossa. Hän oli kunnianhimoinen ja paneutui ihan kiitettävästi erilaisiin historiallisiin tai poliittisiin aiheisiin. Joitain lahjoja miehessä oli perehtyä asioihin ja on osin vieläkin. Tamminen on kokenut asioita, mutta Enbuske on enemmänkin kirjallinen hahmo, joka on päiväkohtaisissa mielipiteissä kiinni. 

Kun hän on päässyt keskelle jousnalistien maailmaa, mieheen on kasvanut muiden medianarrien tavoin tunne siitä, että he ovat jotenkin totuuden omistajia. Oli hieman traagista katsoa, kuinka hän otti yhteen Tammisen kanssa. Kuulemma Tammisen maailma edusti mennyttä, jota Enbusken sukupolvi ei enää tunnista. Siihen asti saattaa olla pätevää ajattelua. Sen sijaan se, että hän ja hänen lapsensa edustavat jotain muuta osoittaa historian tajun puutetta. Enbuske haluaa olla totuuden ja tulevaisuuden puolella. Kaikille tulee päivä eteen, jolloin heitä syytetään nuorempien toimesta kalkkiksiksi yms.. 

On todennäköistä, että Enbusken lasten ikäpolvi lyttää Enbusken ajattelun samalla tavalla kuin Enbuske tekee varhemmalle polvelle. Sitä paitsi eikö Tamminen  juuri edusta sellaista Enbusken ihailemaa markkinatalouden omaksunutta ihmistä, joka pysyy työelämässä vielä eläkkeelläkin? 

En ota kantaa Tammisen tai Enbsuken persoonaan, mutta tämä aika Suomessa suosii narsisteja. Markkinataloudessa, jossa isänmaa eikä mikään yhteisön etu ole kannustimena, nousee itseään ja omia anheita pyyteitään ajavat "persoonat" esiin. 

Koomisinta puolta edustaa markkinatalouden nimiin vannova kokoomuslainen, joka on maanpuolustushenkinen. Tällaiset kokoomuslaiset hiirulaiset ottavat näkökulmat suhteessa Venäjään jostain USA:n tai Naton kannoista. Tässä on eräs vaarallinen puoli. Suomalainen natovouhottaja on oppinut halveksimaan Venäjää. Puhutaan Venäjän olevan pieni rosvotalous, josta ei olisi sotimaan. Aseetkaan eivät kuulemma toimi. Tässä on pidettävä mielessä sellainen asia, että tällainen länsimainen vähättely on merkki siitä, ettei ole aikomustakaan sotia Venäjä vastaan. Venäjä osaa varmaankin lukea tätä. Nyt vähätelllään, ettei Venäjä ottanut kuin Syyrian ja Ukrainan. Samalla tavalla vähäteltäisiin, jos Baltia menisi. Suomi tuskin olisi mikään eritysitapaus. Saisimme kuulla samoja sympaattisia sanoja USA:n taholta kuin vuonna 1945. Olette lahjakas kansa ja pärjäätte varmaan Venäjän yhteydessäkin.

Kun ajattelee sitä minkälaiseksi massiiviseksi uhkaksi Irak kuvattiin 1990-2003. Maa laitettiin kauppasaartoon ja kuristettiin miehityskypsäksi. Saddam oli aikeissa valloittaa koko maailman ja oli uusi Hitler. Tarvittiin vain joku isku USA:n sydämeen ja USA:n sankarit saattoivat aloittaa brutaalin miehityssosodan. Taisi olla kulissien takainen tilaustyö koko WTC- homma, jos ajattelee motiivien kautta.

Tässä on siis selkeä ero. Mikäli länsimaiset haluavat todella yhteenottoa, niin propaganda muuttuu. Luvassa on verta, hikeä ja kyyneleitä. 

Suomi kykeni sotimaan ylivoimaa vastaan, koska se ei ollut odottanut mitään pehmoilua sodasta.  Toisaalta bolsevismia tarvitsi todella pelätä. Siinä mielessä nykyVenäjä ei edusta samanlaista uhkaa edes miehittäjänä. Miljoonia ja miljoonia ei ainkaan tällä hetkellä sirrellä pakkotyöhön.


1 kommentti:

  1. Eiköhän länsimaihin lanseerata uskonto, että "saat kaiken mitä omistat mukaasi taivaaseen, jos annat se meille arkkuun laitettavaksi".

    VastaaPoista